Building
203
  • 6,565 sq ft first floor double height office with mezzanine
  • Redesigned reception
  • Let

203 Eversholt has been reimagined as a versatile space. Once a railway clearing house, the environment is now ready for contemporary business needs.

On the ground floor, a new reception has been designed with mid-century accents offset by a grid of artisan handmade glass pendant lights.

The first floor space offers the double height airiness expected from a building with Georgian origins. With exposed steel work and LED pendant lighting, the mezzanine floor includes a feature staircase. Open, flexible and agile, this is a space ready to inspire.

Floorplans

First Floor - Let


6,565 SQ FT
609.9 SQ M

Floor Plan

Floor – Ceiling 4.6m (main office)

1st Floor 6,565 sq ft / 609.9 sq m

Let

Specification
  • VRF cooling/heating located in perimeter fan coils
  • Exposed ductwork and steelwork
  • LED pendant lighting
  • Floor to ceiling height 4.6m (main office)
  • New mezzanine level accessible via feature staircase
  • Fully accessible metal raised floor (void depth tbc)
  • 4 Unisex WCs accessible from core with 2 showers
  • 2 additional demised unisex showers with lockers
  • Access to floor via 2 new passenger lifts
  • Basement parking
  • Cycle storage in basement

Contact