Building

183 Eversholt is a fully reimagined space for contemporary business. Throughout the building, versatile environments support different ways of working.

On the ground floor, a new redesigned reception is confident and inviting. Mid-century design accents reference the history of this former railway clearing house,including a grid of handmade glass pendant lights.

On the third floor, exposed structure and ceilings give an industrial feel, while windows on both sides fill the space with light. Open, flexible and agile-ready, this is a space that meets the needs of modern business.

Third Floor

3rd Floor 9,197 sq ft / 854.4 sq m

Let

Specification
  • VRF cooling/heating located in perimeter fan coils
  • LED surface mounted lighting
  • Timber tongue and groove ceiling
  • Exposed steelwork
  • Fully accessible raised floor (80mm void)
  • Demised male and female WCs with 2 separate showers
  • Floor to ceiling height: 3.2m
  • Access to floor via 2 new passenger lifts
  • Excellent natural light levels
  • Basement parking
  • Cycle storage in basement

Ground Floor

Ground Floor 5,007 sq ft / 465.1 sq m

Let

Specification
  • VRF cooling/heating located in perimeter fan coils
  • Exposed ductwork
  • Floor to ceiling height 4.8m (main office)
  • Mezzanine level accessible via new feature staircase
  • Fully accessible metal raised floor (void depth tbc)
  • 5 demised unisex WCs
  • 2 demised unisex showers
  • Basement car parking
  • Cycle storage in basement

Contact